Logo, huisstijl of complete Corporate Identity

Elke huisstijl begint met een logo. Een logo beeldmerk is verreweg het meest in het oog springende en belangrijkste onderdeel van je bedrijf. Welke kleuren worden er gebruikt en wat moet het logo uitstralen? Daar denk ik graag over mee en kan je daarin ook een advies geven. Of misschien wil je je bestaande huisstijl opfrissen. Dat kan ook!

Zo werken we samen toe naar een professionele huisstijl voor al je uitingen.

Flyers, brochures, spandoeken en meer!
Wat is er nou leuker en effectiever dan je logo en reclameboodschap knallend op een flyer, op een spandoek of in een mooi vormgegeven advertentie?

Voor al je reclame en P.O.S materiaal denken we met je mee!

Tegenwoordig zetten we vaak communicatie op meerdere kanalen in. Een vertaling van je huisstijl naar een professionele website bijvoorbeeld. Of een PDF presentatie met doorlopende pagina's van je brochure voor op een social media kanaal als LinkedIn


P.O.S.
Point Of Sale

"Alles waar je een logo op kunt bedenken, kunnen we maken"

De meeste mensen denken bij promotiemateriaal aan pennen of aanstekers. Maar ook bijvoorbeeld posters, autobelettering, roll-up banner, vlaggen en spandoeken vallen hieronder. Of heeft u er wel eens aan gedacht om gepersonaliseerd textiel als 'give-away' aan je prospects te sturen. Een gepersonaliseerd badlaken met een opvallende full-color bedrukking. Opvallen zul je zeker! Deel met ons je hersenspinsel en wij werken het uit of misschien heb je geen idee of inspiratie.

Wij bedenken het voor je!

On- en Offline

Tegenwoordig zetten we vaak communicatie op meerdere kanalen in. Een vertaling van je huisstijl naar een professionele website bijvoorbeeld. Of een PDF presentatie met doorlopende pagina's van je brochure voor op een social media kanaal als LinkedIn.


FOTOGRAFIE

Wat kan goed authentiek beeldmateriaal voor jouw bedrijf betekenen?

Misschien heb je behoefte aan actueel of persoonlijk eigen beeldmateriaal. Wat je kunt inzetten voor je website, social media, P.O.S. materiaal of wil je een archief opbouwen ? Alles beter dan stockfoto's die de buurman ook gebruikt of niet echt uw bedrijfsimago weergeven.

Editorial of zakelijke portretten, food fotografie en bedrijfsreportages zijn de specialiteiten van Studio Ariane Kok Fotografie. Hierin speelt sfeer en authenticiteit altijd een belangrijke rol. En of het nu om een fotoshoot in de zorg, horeca, industrie, retail, ict of welke branche dan ook gaat, er zijn veel mogelijkheden waarvoor u mij als fotograaf kunt inschakelen. Ik denk graag met u mee!

Mijn werkgebied is m.n. Nederland met name Zuid-Holland Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Zoetermeer maar ook Friesland, Brabant en Zeeland maar ook voor opdrachten verder weg of in het buitenland kunt u deze ervaren en reislustige fotograaf op pad sturen!

Neem een duik in mijn portfolio en laat u meevoeren in mijn stijl van fotografie op www.studioarianekok.nl

Photographer Favorite