Drukwerk

Naast webdesign en alles wat daar bij komt kijken, kunt u tevens bij ons terecht voor professionele huisstijlen, logo's en promotie materiaal. Studio Ariane Kok is dan ook de ideale partner voor kleine bedrijven die een grotere doelgroep willen bereiken.

Complete huisstijlen | Corporate Identities

Een huisstijl maakt in één oogopslag duidelijk waar een organisatie voor staat. Daar wordt vaak goed over nagedacht bij de oprichting. Is uw huisstijl nog wel up-to-date? Voor een advies om u communicatie-uitingen te verbeteren of een “complete make–over” van uw huidige huisstijl kunt u ook terecht bij Studio Ariane Kok.

Wat kunt u verwachten?


Een advies om uw communicatie-uitingen te verbeteren. De doelstellingen halen zijn daarbij het belangrijkst. Een nieuwe look, een total make-over? Aan de hand van een zorgvuldige briefing van uw wensen en nieuwe, frisse ideeën kunt uw de uitstraling van uw bedrijf weer flair geven met een revival! Met grote regelmaat wordt het artwork wat ik voor een website heb ontwikkeld ook gebruikt om de bestaande huisstijl op te frissen. U bespaart hierdoor veel geld want alle ontwerpen zet ik graag voor u om in een bruikbare huisstijl. Van nieuw of gerestyled logo tot complete corporate identity.

Neem contact voor een passende offerte aan de hand van een briefing.
Na het kenbaar maken van uw eisen en wensen ga ik voor u aan de slag. Het resultaat: een frisse, professionele en originele huisstijl geheel in de lijn van uw bedrijfsimago. "Dress to impress"

Reclamemateriaal | P.O.S materiaal | Doelgerichte advertenties

Ik help u graag uw bedrijfsimago via promotiemateriaal te profileren. Immers met goed verzorgt promotiemateriaal blijft u altijd een stapje voor op uw concurrenten en bent u toegankelijker voor potentiële klanten. Of wilt een een groter publiek bereiken, een bepaalde doelgroep met doelgerichte advertenties.
Download hier de brochure voor advertentie-oplossingenPDF-2

Indien u geïnteresseerd bent in mijn diensten kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.» Conceptontwikkeling
» DTP & Vormgeving
» Logo's | Huisstijlen Corporate ID
» Drukwerk o.a:
» Brochures
» Folders
» Flyers
» Jaarverslagen
» Advertenties
» Posters e.a. gedrukte media
» Ontwerp autobeletteringen
» Ontwerp buitenreclame
» Bedrijfs- en Reclamefotografie
» PR & Marketing activiteiten
» Direct Marketing Media, Nieuwsbrieven
» Campagne strategieënStacks Image 124
Product campaigns
Stacks Image 125
People Management
Stacks Image 126
People Management
Stacks Image 127
Marketing items
Stacks Image 128
Brochures
Stacks Image 129
P.O.S. material
Stacks Image 130
P.O.S. material