Prijzen | Info
Exclusieve Reportage van of voor je geliefde, kind of gewoon voor jezelf

Wil je van jezelf of je familie, gezin, baby, peuter of puber of misschien een loveshoot van jullie samen een exclusieve fotoreportage laten maken? Dat kan bij in de studio van by Koko! Een vriendinnenshoot is ook mogelijk

Een exclusieve fotoreportage voor 3 personen € 95, 00 incl btw.
Elke persoon meer kost €15,00 extra

Voor dit bedrag krijg je ± 45 minuten fotografie in de studio of op locatie naar wens. De shoot kan wat uitlopen en je hebt natuurlijk ook de tijd om van kleding te wisselen als dat gewenst is. (voor elke 20 minuten extra wordt €25,- in rekening gebracht)

Je ontvangt een mail met een link naar een eigen (indien gewenst beveiligde) lightroom online waar je de beelden online kunt bekijken.


Bij de prijs zijn 3 digitale fotobestanden inbegrepen die je per download ontvangt. Van alle foto's uit de shoot kun je prints nabestellen online in onze Foto shop.

Meer beelden kiezen kan natuurlijk ook tegen een vaste prijs van € 10,00 per beeld (hoge resolutie bestanden, niet bedoeld voor zakelijk publicatie doeleinden).

Van alle foto 's kunt u nabestellingen doen via de door u gemailde link (High Quality Prints online besteld): deze worden direct vanaf producent naar het gewenste (1) adres verstuurd

Na betaling van de factuur ontvangt u een mail en worden de uitgekozen beelden in een pakket online gezet zodat u deze meteen met een persoonlijke link naar elke gewenste PC kunt downloaden.


Nabestellingen (High Quality Prints) volledig via de Fotoshop

U kunt bij ons prints en/of vergrotingen bestellen op diverse materialen zoals:

Traditioneel fotopapier
Canvas
Dibond
Hout
Plexiglas
Dibond met epoxy (liquid gloss)
iXXI wall

Weet u het nog niet? U kunt bij ons in de winkel voorbeelden zien. U bent van harte welkom aan de Dorpsstraat 47 in BleiswijkExtra digitale fotobestanden afnemen kan ook voor €10,00 per beeld.

01 t/m 25 € 10,00  per beeld
26 t/m 50 € 8,00  per beeld
51 t/m 75 € 6,00  per beeld
76 t/m 125 € 4,00 per beeld


Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw
(prijzen excl. reiskosten buiten Lansingerland 0,50 per km
Stacks Image 2482