Stacks Image 1762
Life is like a camera... Just focus on what's important and capture the good times, develop from the negatives and if things don't work out... Just take another shot
I wish i knew
Stacks Image 28
Aangenaam, ik ben Ariane Kok: Fotograaf en Vormgever
Stacks Image 19


MIJN WERK
Deze site geeft een impressie van mijn werk. Mijn specialiteit is portretfotografie, maar zoals u ziet kunt u voor de meest uiteenlopende opdrachten bij mij terecht. Onder meer portretten, (zowel particulier als bedrijven), productfotografie, reisfotografie, huwelijksreportage , evenementen reportages tot PR fotografie. Ik ben dus eigenlijk een echte 'omnivoor' fotograaf. Geïnspireerd door mensen en momenten van emotie introduceer ik met veel enthousiasme en passie mijn eigen stijl: creatieve moderne fotografie gericht op de dynamiek van de geportretteerde zelf.

MIJN VISIE
Iedereen heeft zijn beste kant, aan mij is het om u van deze kant te fotograferen en wellicht ook karaktereigenschappen vast te leggen in beeld. Bij het fotograferen van kinderen probeer ik mij te verplaatsen in de belevingswereld van kinderen zonder geforceerde of geënsceneerde poses of situaties waardoor de puurheid van de kinderen naar voren komt. Bij het fotograferen is mijn aanwezigheid vrijwel onopgemerkt. Mijn doel is mooie foto's voor u maken.

MIJN ERVARING
Met mijn ervaring als vormgever heb ik ook een eigen stijl ontwikkeld: speels, een tikje gewaagd, helder en communicatief doeltreffend voor zakelijke doeleinden. Door deze mix zullen mijn creaties altijd opvallen wat natuurlijk uw doelstelling is en waardoor u zich kunt onderscheiden in de markt. Natuurlijk blijf ik mijzelf ook steeds vernieuwen en uitdagen. Voor mijn klant en voor mezelf. Vandaar dat ik ook vind dat ik een geweldig vak heb!

Sinds 2 jaar organiseer ik workshops Creatieve Fotografie voor beginners in Nederland. Dit zijn workshops van 1 dag. Daarnaast werk ik ook als docent voor Jump4Art en geef workshops fotografie in Frankrijk in de Dordogne. Hoe leuk is dat? Wil je meer weten over de workshops? Kijk dan verder op mijn website.


MIJN VAK... MIJN PASSIE
Nou zeggen velen, ieder z'n vak. Na mijn studie afgerond te hebben aan de Academie van Beeldende Kunsten ben ik mijn carrière begonnen als vormgever bij een bedrijf. Ik kon mijn eigen creativiteit daar toch niet helemaal in kwijt. Eerder helemaal niet. Ik zie het leven in foto's, ik kijk constant door een frame en denk; "Dit moet ik vastleggen" Naast mijn baan werkte ik ook al als freelancer. In 2007 ben ik mijn eigen bedrijf gestart in Vormgeving en Fotografie. Mijn exclusieve trouwboeken maak ik dan ook zelf. Ik heb een grote passie ontwikkeld voor beide vakken en deze gaan ook heel goed samen. Beiden hebben te maken met beeldvorming, perfectie, creatie van datgene waar het oog verliefd op wordt. Mijn mooiste foto... die moet ik nog maken. Mijn taak is om dat te creëren voor mijn klant waar het oog van ieder door aangetrokken wordt met een gevoel van 100% tevredenheid en natuurlijk doeltreffendheid. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio.
Meer vrij werk vindt u op
www.yourdigitallifebyarianekok.nl

Ariane S. Kok
Handtekening-Ariane-Kok